De lekkerste geur voor je huis

Ben je op zoek naar een geur voor je huis? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij van Scentic hebben veel ervaring met professionele geurmarketing en zijn experts met zowel geurmachines als verschillende geuren.

Wij hebben nu de juiste geur voor in huis, in samenwerking met een goede geurverspreider.

Welke geur voor je huis kun je gebruiken?

Hieronder vind je een lijst van 5 geuren die geweldig zijn voor gebruik in huis.

White Tea: Een frisse, subtiele geur met een vleugje vanille.

Saint Honoré: Hippe, trendy, zwoele parfum

Earl Grey: Fris, fruitig met een warme afdronk

Secret Desire: Zachte, frisse stijvolle parfum

Bochic: Zachte, rustgevende, frisse geur

De voordelen van onze huisgeuren

Naast het voorbijstreven van je concurrenten en een hogere omzet, heeft geurbeleving ook persoonlijk heel wat voordelen. Logisch, eigenlijk. Als je weet dat een aangename geur ervoor kan zorgen dat je klanten langer in de winkel blijven, zich gelukkiger gaan voelen en bijgevolg meer gaan kopen, waardoor je omzet naar omhoog zal gaan.

Welke voordelen onze huisgeuren zijn hebben, wordt in dit artikel uitvoerig besproken.

Een goede huisgeur geeft veel rust

Last van geurtjes bij je thuis? Dan zal dit ongetwijfeld voor meer stress zorgen dan je zelf beseft. Kom je ergens binnen waar het niet zo lekker ruikt, zal je jezelf minder op je gemak voelen. Er ontbreekt een gevoel van properheid en chaos overheerst.

Het is belangrijk een goede balans te hebben tussen de ruimte, het interieur, de sfeer die je wil creëren en natuurlijk; de geur. Als al deze aspecten kloppen en in balans zijn, zal dit je helpen om jezelf ook meer in balans te voelen.

Een geurtje in huis helpt

Een niet-zo-opgeruimde tienerkamer, een beruchte ‘putjesgeur’ of een muffe geur in je woonkamer kan je daarom maar beter voorkomen of zo snel mogelijk bestrijden.

Een neutrale ontgeurder en een klein geurtoestelletje (zoals bijvoorbeeld het toestel op de foto) kunnen je hiermee snel en gemakkelijk een handje helpen. Een lekker geurtje in huis helpt en is makkelijk te regelen.

Geur voor je huis: conclusie

Het is zo klaar als een klontje. Leg dit alles even netjes naast elkaar en dan kunnen we maar tot één duidelijke conclusie komen. Een geur verspreiden als marketingtool is alleen maar effectief dankzij de kracht van de geur zelf. In alle voorgaande argumentaties komt dit naar boven.
Geur creëert een bepaalde sfeer.

De juiste huisgeur brengt rust in je interieur en bijgevolg ook in je hoofd. Een geur kan herinneringen oproepen waarvan je zelf niet meer wist dat je ze had & last but not least; je gasten zullen dit ook zeker kunnen appreciëren.
Een zalige geur voor je huis zal je misschien niet rechtstreeks een dikkere portefeuille opleveren, het geeft je wel een aangenamer gevoel en kan je de kracht geven om van elke dag een succes te maken.

Probeer het zelf en merk het verschil.

Next Post
Unieke geurbeleving voor winkels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu