Wat is geurmarketing?

Er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf in de markt te zetten. Één manier is om aangename geuren in uw commerciële ruimte te creëren. Geurmarketing kan de klanttevredenheid verhogen en de merkervaring verbeteren.

Door in te zetten op beleving en geurmarketing centraal te zetten, zullen klanten zich meer op hun gemak voelen en langer vertoeven in uw zaak.

Maar hoe werkt geurmarketing nu exact? Dat leggen we in dit artikel uit.

geurmarketing: 10% meer winst

Hoe werkt geurmarketing?

Een aangename geur waarnemen, bewust of onbewust, heeft een positieve invloed op het gevoel van je klanten. Heel belangrijk hierbij, naast een juist geurmachine, is het kiezen van de gepaste geur. Aan de hand van je geur, kan je een bepaalde sfeer verkrijgen die bijdraagt tot de winkelbeleving en een sterker merk creëert.

Een totaalbeleving creëer je door alle zintuigen te verwennen. Je zorgt voor een leuk interieur, vriendelijk personeel en natuurlijk een heerlijke geur. Een geur die een bepaald gevoel bij je merk oproept zal ervoor zorgen dat de merkidentiteit positiever wordt beoordeeld.

We helpen je bij het bedenken van een geurmarketingstrategie die je merkpositie versterkt, met een groot assortiment aan geuren die passen bij je omgeving en professionele geurmachines. Met als uiteindelijk doen de omzet te verhogen.

Hoe werkt onze geurmarketing

Voordelen van geurmarketing

  • Goede geurmarketing kan een grote impact hebben op uw bedrijf. Studies tonen aan dat het de omzet met 5-10% kan verhogen.
  • Geurmarketing helpt de reputatie van uw merk. Als een zaak lekker ruikt, zullen mensen zich erdoor aangetrokken voelen en jouw producten associëren met de geur.

  • Met geurverspreiding creëert u een bepaalde sfeer.

  • Geuren beïnvloeden de manier waarop u kwaliteit waarneemt en de effecten ervan beïnvloeden uw productervaring. Een heerlijke geur verbetert deze perceptie en kan voor een veel aangenamere ervaring zorgen.

Previous Post
Wat is geurbeleving?
Next Post
De Geurmachine: Alles wat je moet weten in 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu